Andere Prijzen Behalve Geld, Je Kunt Van Alles Winnen Bij De Loterijen

Een goede zaak van de Postcode Loterij is dat deze naast geld ook geweldige prijzen biedt. Je zou bijvoorbeeld een fiets of computer kunnen winnen. De meeste mensen hebben minstens één keer ijs gewonnen. In deze loterij speel je altijd met twee kaartjes. Deze kaartjes zijn niet heel goedkoop, namelijk 10,25 euro per stuk. Het is ook mogelijk om je prijzengeld te verdubbelen met de zogenaamde ‘Straatprijsverdubbelaar’. Deze optie kost 1,25 euro meer. Niet alle inkomsten van de Postcode Loterij zijn bedoeld voor de organisatie. 50 procent van de inkomsten wordt besteed aan verschillende goede doelen. Zo kun je op https://loten-kopen.com teruglezen.

Lotto

De Lotto is een van de meest bekende loterijen ter wereld. Het is ongelooflijk populair omdat een ticket slechts 2 euro kost, en 1 euro meer als je een kans wilt maken op het winnen van 200.000 euro. Een goede reden om het uit te proberen! Een van de geweldige dingen aan de Lotto is het feit dat u uw eigen lotnummers kunt bepalen. Je moet de nummers kiezen in een bereik van 1 tot 45. Kies ook een van de zes Jackpot-kleuren. Misschien zal je favoriete nummer of kleur je geluk brengen.

Hoe Win Je De Lotto?

Om twee nummers te winnen, moet de Jackpot-kleur overeenkomen met je ticket. Tel je zegeningen nog niet mee, want de kans om dit te winnen is 1: 400. Je weet maar nooit! Heb je zes correcte nummers? Gefeliciteerd, want dan ben jij de gelukkige winnaar van 1 miljoen euro! Je leven zal zeker kans maken als de Lotto-kleur ook klopt, want in dat geval is 7,5 miljoen euro van jou.

Regels Voor Hoge Prijzen

De Lotto gebruikt verschillende regels die je kans op het winnen van een grote hoeveelheid geld kunnen verkleinen. Als meerdere spelers bijvoorbeeld minstens 100.000 euro winnen, moeten ze de prijs delen. Daarnaast moet je 29 procent belasting betalen over prijzen die hoger zijn dan 454 euro. De meeste spelers zijn op de hoogte van de belastingen en de kleine kans op het winnen van loterijen. Maar mensen doen nog steeds mee omdat ze de kans om miljonair te worden niet willen missen.