Mark Levinson No.515, Audio Van Een Ander Niveau

Wat is een betere manier om het 45-jarig jubileum van een merk te vieren dan om zijn eerste platenspeler te produceren? Dat is precies wat luxe Amerikaanse hifi merk Mark Levinson heeft gedaan met de introductie van de No.515 draaitafel – ontwikkeld in samenwerking met VPI Industries. Hij lijkt de afgelopen jaren een beetje op de Soundtouch 300 van Bose.

Niet alleen lijkt het erop, maar het heeft alle technische bekwaamheid die je van de twee bedrijven mag verwachten. Ben je klaar voor een totaal nieuwe audio ervaring? Check dan de aanbiedingen bij Jack Waayen Audio.

Bij $ 10.000 (zonder een in de fabriek gemonteerde cartridge) is het zeker geen budget kopen, maar dat is nauwelijks het punt. Een product als dit is een serieuze aankoop en moet een leven lang voldoening geven.

Moon 888, Kunnen Canadezen Ook Audio Maken?

Dit is ongeveer net zo’n serieus statement hi-fi dat je kunt krijgen. De Canadese audiospecialist Moon by Simaudio heeft alles wat het heeft in zijn state-of-the-art 888 monoblokken gegooid.

Het aantal is indrukwekkend: 888 W aan vermogen, elke eenheid weegt 250 lbs en de prijs van een paar is een niet onaanzienlijke € 118.888. Maar we denken dat ze er prachtig uitzien, en gezien het feit dat ze zijn gefabriceerd met dezelfde processen als krachtige motoren – met toleranties van slechts 1 / 1000ste van een inch – moet de prestatie voorbeeldig zijn.

Pioneer MS5T betaalbare hi-res hoofdtelefoon

Hi-res tegen een lage prijs? Dat is precies wat Pioneer voor ogen heeft met zijn MS5T-hoofdtelefoon, die blijkbaar een bandbreedte van 40 kHz biedt tegen een prijskaartje van £ 50, wat, als het goed is, moeilijk te verslaan zal zijn.

Qua ontwerp zijn ze van imitatieleer en lichtgewicht, met een 3,5 mm-aansluiting en een adapter van 6,3 mm. Ze komen elk moment naar het Verenigd Koninkrijk, verkrijgbaar in zilver, zwart, bruin of rood.